China Goodyou Elastomer Technology Solution Co.,Ltd. certificaten
China Goodyou Elastomer Technology Solution Co.,Ltd. certificaten
Goed bedrijf met de aardige dienst en hoog - kwaliteit en hoge reputatie. Één van onze betrouwbare leverancier, goederen is geleverd in time en aardig pakket.

—— Hefboom Robson

Ik ben online Chatten Nu

Goodyou Elastomer Technology Solution Co.,Ltd.

1 2 3 4
Goodyou Elastomer Technology Solution Co.,Ltd. Goodyou Elastomer Technology Solution Co.,Ltd. Goodyou Elastomer Technology Solution Co.,Ltd. Goodyou Elastomer Technology Solution Co.,Ltd.
Aangepaste Rubberdelenfabrikant Wij hebben acht uitdrijvingslijnen om rubberslangen te produceren Wij verstrekken kwaliteits rubberslangen Gevormde Rubberdelenproducent

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Wereldwijd
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 7,000,000-8,000,000
Opgericht Jaar : 1991
Export pct : 50% - 60%

Goodyou verstrekt Aangepaste Oplossingen voor Rubberdelen

 

1. Productontwerp: Wij leveren Douane RubberdieProducten aan de tekeningen van klanten worden gemaakt of specifiek voor uw individuele toepassing. Als u hebt geen duidelijk idee op het productontwerp voor uw toepassing hebben, zijn wij het geschikt mede-werk met u om een aangepaste oplossing te voorschijn te halen, en die 3D gegevens te verstrekken op het specifieke vereiste worden gebaseerd. Onze douanedienst vergewist zich ervan onze producten OEM prestaties overschrijden.

 

2. Technologieervaring: Onze technische ingenieurs hebben jaren van ervaring in de rubberindustrie. Zij hebben grondig begrip op de SAE-de industrienorm, met inbegrip van SAE J200 (materieel het ontwerpen vereiste), SAE J20, SAE J30. Wij veroorzaken elastomeerdelen voldoen aan de norm.

 

3. Professioanldocumenten: Als ervaren automobiele delenleverancier, verstrekken wij PPAP-documentenniveau 1-5 volgens de vraag van de klant.

 

4. Haalbaarheidsevaluatie: Alvorens een nauwkeurig citaat aan te bieden, ons technisch team een evaluatie na het ontvangen van uw onderzoek zal uitvoeren, elk detail is controleren uitvoerbaar. De verstrekte tekeningen en de specificaties zullen als basis worden gebruikt om de capaciteit te analyseren om aan alle gespecificeerde vereisten te voldoen. Als om het even welke zorg wordt geïdentificeerd, zullen wij ons voorstel naar voren brengen.

 

5. De superieure Dienst: Onze ervaren ingenieurs en verkoop werken met u om de beste aanbevelingen en de dienst voor om het even welk van uw toepassingen te verlenen. Voor het bericht van klanten, onze vertegenwoordigerbelofte om binnen 24 uren te antwoorden.

 

China Goodyou Elastomer Technology Solution Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Het Goodyouelastomeer levert superieure klantenservice en hoogte - kwaliteit, concurrerend geprijsde producten op tijd. Met onze deskundigheid inzake de rubberindustrie, werken wij nauw met klanten samen om te begrijpen wat zij voor specifieke toepassingen nodig hebben en hen van professionele aangepaste oplossingen voorzien.

 

Ons ervaren ingenieursteam kan klanten begeleiden om het aangewezen rubberdiemateriaal te bepalen op toepassing en milieu wordt gebaseerd het deel waarzal worden blootgesteld aan. Het rubbermateriaal dat wij normaal met inbegrip van EPDM, Neopreen, Nitril, NR, FKM, Siliconerubber, FVMQ, TPU, pvc, Sponsrubber hebben gebruikt, enz.

 

Een uitgebreide lijn van rubberdelen en de diensten staat onze klanten toe om aan de behoeften van een verscheidenheid van markten te voldoen.

China Goodyou Elastomer Technology Solution Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

Contactgegevens
Goodyou Elastomer Technology Solution Co.,Ltd.

Contactpersoon: Ms. Crystal Lee

Tel.: 86-13600948823

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)