Thuis

Goodyou Elastomer Technology Solution Co.,Ltd.

China Goodyou Elastomer Technology Solution Co.,Ltd. certificaten
China Goodyou Elastomer Technology Solution Co.,Ltd. certificaten
Goed bedrijf met de aardige dienst en hoog - kwaliteit en hoge reputatie. Één van onze betrouwbare leverancier, goederen is geleverd in time en aardig pakket.

—— Hefboom Robson

Ik ben online Chatten Nu

Goodyou Elastomer Technology Solution Co.,Ltd.

1 2 3 4
Goodyou Elastomer Technology Solution Co.,Ltd. Goodyou Elastomer Technology Solution Co.,Ltd. Goodyou Elastomer Technology Solution Co.,Ltd. Goodyou Elastomer Technology Solution Co.,Ltd.
Aangepaste Rubberdelenfabrikant Wij hebben acht uitdrijvingslijnen om rubberslangen te produceren Wij verstrekken kwaliteits rubberslangen Gevormde Rubberdelenproducent

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Wereldwijd
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 7,000,000-8,000,000
Opgericht Jaar : 1991
Export pct : 50% - 60%

Het Goodyouelastomeer heeft meer dan 20 jaar van ervaring in rubber, en het technische dienst producten die vervaardigen verkopen. Opscheppend een succesvolle strategiesamenwerking met leveranciers en logistische bedrijven, bieden wij klanten one-stop dienst aan. Onze fabriek wordt verklaard voor IATF 16949 Internationaal Kwaliteitssysteem. Onze groene producten ontmoeten RoHS, BEREIK, CARBURATOR, EPA, die worden uitgevoerd naar Europa en Amerika. In binnenlands, leveren wij producten aan bedrijven met inbegrip van KINGLONG, XCMG, LONKING, SANY, SINOTRUK, ZOOMLION, ect.

China Goodyou Elastomer Technology Solution Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

GOODYOU produceert een brede waaier van rendabele rubberdelen met inbegrip van Uitgedreven Rubberslangen, Gevormde Rubberdelen, Siliconeslangen, Silicone Rubberverbindingen, Flexibele TPU-Slang, pvc-Slangen, de Producten van het Sponsrubber, etc…. Alle elastomeric producten worden wijd toegepast op het gebied van auto's, motorfietsen, de automarkten van de delenvervanging, macht/motorsystemen, zware machines, bouwmateriaalmachines, mijnbouwmachines en bouwvoertuigen, de elektroindustrieën, huishoudapparaten, en verscheidenheidssoorten industriële machines, enz.

China Goodyou Elastomer Technology Solution Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 1China Goodyou Elastomer Technology Solution Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

GOODYOU bezit een technisch team met rijke ervaring in rubbergebied, die klanten voorzien van elastomeeroplossingen aan diverse toepassingen.

China Goodyou Elastomer Technology Solution Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

WAAROM GOODYOU

- Wij werken nauw met klanten samen om hun uitdagingen in verschillende toepassingen te begrijpen, zodat kunnen wij hen van Aangepaste Oplossingen voorzien.

 

- Wij staan klanten bij om het juiste materiaal te selecteren, en ontwerpen geschikte rubberformule om de prestaties van de rubberproducten te waarborgen.

 

- Wij voorzien klanten van alle documenten zoals die worden gevraagd, met inbegrip van tekening voor bevestiging, PPAP vóór massaproduktie, en testrapporten in verschillend verwerkingsstadium, enz.

 

- Wij hebben een volledige verwerking en een gecontroleerde stroom van het ontvangen van onderzoek aan de definitieve verzending. Wij bieden de goed naverkoopdienst en overleg aan onze klanten aan.

 

- Wij bezitten geavanceerd productiemachines en laboratoriummateriaal, met capaciteit van 1000tons per jaar.

 

- Als innovatie-georiënteerd bedrijf, concentreren wij ons op het verbeteren van efficiënte productie en het leveren van innovatieoplossingen op rubbertechnologie.

 

- Wij hebben een professioneel QC team om de elke stap te controleren die van productie de kwaliteitssysteem van IATF 16949 naleven, en de definitieve gekwalificeerde producten te verzekeren.

China Goodyou Elastomer Technology Solution Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 4

 

Contactgegevens
Goodyou Elastomer Technology Solution Co.,Ltd.

Contactpersoon: Ms. Crystal Lee

Tel.: 86-13600948823

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)