Thuis Productenrubberpakkingsverbinding

Douane Gevormde Rubber van het de Cirkel Rubberstreepje van de Pakkingsverbinding de PakkingsSchokbreker

Douane Gevormde Rubber van het de Cirkel Rubberstreepje van de Pakkingsverbinding de PakkingsSchokbreker

  • Douane Gevormde Rubber van het de Cirkel Rubberstreepje van de Pakkingsverbinding de PakkingsSchokbreker
  • Douane Gevormde Rubber van het de Cirkel Rubberstreepje van de Pakkingsverbinding de PakkingsSchokbreker
Douane Gevormde Rubber van het de Cirkel Rubberstreepje van de Pakkingsverbinding de PakkingsSchokbreker
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Goodyou
Modelnummer: MGS16
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 2000 stuks
Prijs: Price is negotiable
Verpakking Details: PAPIER KARTON
Levertijd: 20Days
Betalingscondities: T / T, Western Union
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: EPDM Temperaturen. Waaier: -40℃~+120℃
Ozonweerstand: 50pphm*200H formaat: Op maat
Hoog licht:

industriële rubberpakkingen

,

pakkingsverpakking en verbinding

 

Van de de Pakkingsdouane Gevormde Rubberpakking van het cirkel Rubberstreepje de VerbindingenSchokbreker

 

Normaal die, is de flexibele koppeling noodzakelijk in de schakelaar van staalpijpen wordt gebruikt, heeft het zachte rubber de goede het verzegelen functie aan bewijslucht en vloeibare lekkage wanneer het samenpersen op het staalvliegtuig. De matrijs sneed rubberwasmachine is een veelzijdig en flexibel deel dat gewoonlijk in mechanische apparaten wordt gebruikt om trilling te verhinderen, de geluidsniveaus verminderen, en als vochtigheids strakke verbinding werkt. Het heeft brede waaier van toepassingen met inbegrip van Algemeen Doelwasmachines, Automobiel, Motorfiets, Industrieel, Elektronisch, Bouw, Tuinmateriaal, Geschiktheidsmateriaal, Sanitaire Waren, enz.

 

 

Hangt van verschillende werkomgevingen, rubberwasmachine uitgezocht verschillend rubbermateriaal om af zijn peformance te verzekeren, maken een lijst van wat algemeen gebruikt materiaal zoals hieronder:

 

EPDM (ethyleen-Propyleen), uitstekend ozon, perfecte weer en hitte het verouderen weerstand, lage kosten, geschikt om bij buitenkant worden gebruikt. Maar de armen verzetten zich tegen olie, oplosmiddelen, zich en om tegen benzine te verzetten niet. Sterkte met grote trekspanning, maar een lage compressiereeks.

Cr (Neopreen), matig bestand tegen zowel aardolieoliën als weer (ozon, UV, zuurstof), goede veerkracht en schuring, gematigde waterweerstand en slechte oplosbare weerstand. Een uitstekende die compressiereeks, normaal aan lucht het verzegelen wordt gebruikt.

VMQ (Silicone), opmerkelijke weerstand tegen uitersten van temperatuur met overeenkomstige weerstand tegen compressie plaatste en behoud van flexibiliteit, uitstekende weerstand tegen ozon, zuurstof, en vochtigheid. Slechte brandstof, olieweerstand.

 

 

 

De Goodyoulevering vormde rubberdelen en dreef rubberslangen in een uitgebreide waaier van grootte en types uit. Als op de klant afgestemd bedrijf, houden wij strevend voor voortreffelijkheid in zowel de dienst als kwaliteit. Met enorme ervaring in rubbertechniek, kunnen wij klanten van Elastomeeroplossingen in diverse toepassingen voorzien. Wij hebben capaciteit van binnenshuis het testen van materiële en rubberproducten.

 

 

Van de de Vullerstop van het douaneontwerp blokkeren de Rubber het Gatenstoppen Vochtigheid die Stevige Stop Rubberstoper verzegelen

Onthaal aan contact met ons. De tevredenheid van klanten is onze prioriteit.

Contactgegevens
Goodyou Elastomer Technology Solution Co.,Ltd.

Contactpersoon: crystal

Tel.: +8613600948823

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten